Welkom op het MS Portaal

Het MS Portaal biedt de klanten van Market Scan een simpele en eenvoudige manier om toegang te krijgen tot alle producten en diensten van Market Scan.


Account aanvragen

Het MS Portaal is een portaal dat wordt gebruikt door verzekeraars, volmachten, adviseurs en tussenpersonen. Het MS Portaal is een business2business platform en daarom dus niet zomaar voor iedereen toegankelijk. Mocht u toegang willen tot het MS Portaal, dan dient u contact op te nemen met de beheerder binnen uw organisatie.

Inloggen

U kunt op het MS Portaal inloggen met uw digitale paspoort of met een unieke combinatie van een gebruikersnaam of wachtwoord. Kiest u ervoor om in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, dan ontvangt u na inloggen een unieke authenticatie code per e-mail. Vul deze unieke authenticatie code in op uw scherm en krijg direct toegang tot het MS Portaal. Door deze veilige manier van inloggen kan Market Scan u garanderen dat alle gegevens op het MS Portaal goed beveiligd zijn.

Inloggegevens vergeten?

Bent u uw inloggegeven vergeten? Druk dan op de knop ‘Vergeten?’ om een nieuw wachtwoord op te vragen. Op deze knop wordt u gevraagd naar uw gebruikersnaam. Vul uw gebruikersnaam in om per e-mail instructies te ontvangen voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord.